Beauve – Nieuwbouw in Amstelveen

Op zoek naar een nieuwbouwwoning in Amstelveen? Misschien vind je jouw droomhuis in Beauve, het nieuwbouwproject in de wijk Bovenkerk. In Amstelveen is het goed toeven, want Amstelveen is groen, cultureel, sportief én ondernemend. In het gezellige Stadshart vind je een gevarieerd aanbod aan winkels en restaurants en het Amsterdamse Bos ligt om de hoek. Is wonen in Amstelveen iets voor jou? Bekijk snel de nieuwbouwwoningen in Beauve!

image alt

Horeca en natuur in Amstelveen

Voor een uitgebreid dagje shoppen kun je goed terecht in Stadshart Amstelveen, het overdekte winkelcentrum met 200 luxe winkels, maar ook een bioscoop, poppodium en schouwburg. Tussendoor kun je er gezellig wat drinken of eten in een café of lunchroom, zoals het Douwe Egberts Café, de Délifrance, de chocolaterie, Sushitime of Febo.

In het oude dorp van Amstelveen vind je nog meer restaurants en cafés voor een gezellige avond uit. Met als toppunt natuurlijk het met 2 Michelinsterren bekroonde restaurant Aan de Poel. Bovendien biedt Amstelveen, als op één na groenste stad van Nederland, veel recreatiemogelijkheden. Wat dacht je van het Amsterdamse Bos, wat officieel Amstelveens grondgebied is? Een walhalla voor de natuurliefhebber waar je kunt wandelen, rennen, fietsen, paardrijden, deelnemen aan evenementen, maar ook lekker kunt eten en drinken?

Nieuwbouw vlak bij Amsterdam-Zuid

In het nieuwbouwproject Beauve woon je heerlijk in Amstelveen, maar óók nog eens dicht bij het bruisende stadsdeel Amsterdam-Zuid met vele terrassen, vertrouwde én nieuwe hotspots. Dé place to be voor jong, nieuw en hip waar altijd iets te zien is op straat. Van flaneren door een van de bekende winkelstraten tot genieten van een verse latte met havermelk op een terras. Het kan allemaal in Zuid. En vanuit je nieuwbouwwoning in Beauve ben je er zo!

Iets vragen? Neem contact op
Hoe wil jij wonen in Beauve? Bekijk het aanbod