Beauve – wonen met stedelijke voorzieningen

Beauve ligt in de wijk Bovenkerk in het zuidwesten van Amstelveen, op loopafstand van verschillende voorzieningen en winkels én dicht bij het Stadshart. Ook scholen en sportvoorzieningen vind je genoeg in de buurt én natuurlijk het Amsterdamse bos, met volop mogelijkheden om te wandelen, hardlopen of recreëren.

image alt

Winkels om de hoek

Vanuit je nieuwbouwwoning in Beauve loop je voor een boodschapje zo even naar de Albert Heijn om de hoek. Ook kun je voor dagelijkse boodschappen terecht bij het winkelcentrum Westwijk vlakbij. Hier vind je onder meer een bakker, slager en vishandel.

Voor uitgebreider winkelen kun je natuurlijk terecht in het Stadshart Amstelveen, op zo’n 10 minuten fietsen. En heb je wat klusjes te doen in huis of in de tuin? Om de hoek vind je bouwmarkt Praxis, handig!

Scholen en sport

In de wijk Bovenkerk vind je voldoende aanbod aan sportfaciliteiten. Zo is er een tennis- en hockeyclub, een zwembad en er zijn verschillende fitnessclubs. Hardlopen, bootcampen of yoga in de buitenlucht? Dat kan allemaal in het Amsterdamse Bos dat naast de deur ligt. Ook is het fijn dat de kinderen in de buurt naar school kunnen. In de wijk vind je bijvoorbeeld basisschool De Westwijzer en middelbare school het Amstelveen College. Opzoek naar een kinderdagopvang? KinderRijk Kinderdagverblijf Maalderij en BSO Noorddammerweg zitten in de buurt.

image alt

Lunch en diner

Aan horecavoorzieningen ontbreekt het niet in Amstelveen. Voor een lekker ontbijt of gezellige lunch kun je bijvoorbeeld terecht bij Maalder. Hier heb je ruime keuze aan klassieke broodjes of tosti’s, maar ook aan maaltijdsalades, smoothies en zoete snacks zoals muffins of huisgemaakt bananenbrood. Lunchen of dineren met uitzicht op het Amsterdamse Bos? Dat kan bij het sfeervolle restaurant Colijn. Of kies je voor een steak of ossenhaas in Argentijns Grillrestaurant Fierro? Tot slot is Amstelveen natuurlijk bekend om het restaurant Aan de Poel, bekroond met 2 Michelinsterren. Hier dineer je exclusief, mét bovendien prachtig panorama over de Poel.

Spring achterop bij Lisanne

In Beauve woon je letterlijk met alle voorzieningen op fietsafstand. Je bevindt je binnen no-time in het Amsterdamse Bos, op de Zuidas of in Stadshart Amstelveen. Benieuwd geworden? Lisanne neemt je mee in onderstaande video!

Iets vragen? Neem contact op
Hoe wil jij wonen in Beauve? Bekijk het aanbod