Bereikbaarheid Beauve

De nieuwe woonbuurt Beauve in Amstelveen ligt op een ideale locatie ten zuiden van de A9, in het oosten van het voormalige dorp Bovenkerk. Vanuit hier ben je in enkele minuten in het Amsterdamse Bos, Bovenkerk en het Stadshart van Amstelveen. Ook ben je vanuit je nieuwbouwwoning in Beauve zo op de Zuidas, Schiphol en in het centrum van Amsterdam!

image alt

Met de auto

Het nieuwbouwproject Beauve ligt in Amstelveen, bij de kruising van de Noorddammerlaan en de Bovenkerkerweg. De Bovenkerkerweg is ook bekend als de N521, dé verbindingsweg naar Uithoorn. Bovendien is er een goede aansluiting met de A9. Met de auto kun je vanuit Beauve dus alle kanten op.

Niet alleen naar het Amsterdamse Bos, Bovenkerk en het Stadshart van Amstelveen. Ook bovenregionale locaties zoals de Zuidas, Schiphol Airport en Amsterdam Centrum zijn met de auto snel bereikbaar vanuit Beauve. Parkeergelegenheid is er overigens voldoende. Een deel van het nieuwbouwplan krijgt een groene parkeerstraat aan de achterzijde, grenzend aan de achtertuinen.

image alt

Fiets en het OV

De groene omgeving van Beauve nodigt uit om op de fiets te springen. Sportief op de fiets naar het werk of even winkelen? Met 10 minuten fietsen ben je bij winkelcentrum Stadshart Amstelveen en binnen een half uur sta je in Amsterdam Zuid. Ook het Leidseplein in centrum Amsterdam is op de fiets te doen. Je bent er in zo’n 35 minuten. Nét zo snel als met buslijn 357, die je kunt nemen vanaf bushalte Bovenkerkerweg, op 1 minuut lopen vanuit Beauve. Ook rijden de buslijnen 347 en 348 elke 8 en 10 minuten naar station Zuid, middenin de Zuidas. Vanuit hier kun je alle kanten op met de trein of metro.

Iets vragen? Neem contact op
Hoe wil jij wonen in Beauve? Bekijk het aanbod