Alles binnen handbereik in Beauve

17 mei '23

Beauve in Bovenkerk Amstelveen ligt zó centraal, je hebt letterlijk alles binnen handbereik. Woon jij straks in dit luxe nieuwbouwplan met de natuur naast de deur?

image alt

Natuur als buur

Of je nu een fanatieke hardloper bent, geniet van lange wandelingen met de hond of er graag met de fiets of een bootje sportief op uit wilt; met het Amsterdamse Bos én natuurgebied De Poel om de hoek heb je letterlijk de natuur als buur. 

Lunchen of dineren met uitzicht op de natuur? Natuurlijk! Dat kan bijvoorbeeld bij het sfeervolle restaurant Colijn in het Amsterdamse Bos. Of ga voor een exclusief diner met prachtig panorama over de Poel naar het 2 Michelinsterrenrestaurant Aan de Poel.

image alt

Dorps wonen met stadse voorzieningen

Hoewel de wijk onderdeel is van Amstelveen, heeft Bovenkerk wel haar dorpse karakter behouden. Zo kun je dus dorps wonen in een luxe nieuwbouwwoning, met de stadse voorzieningen van Amstelveen op steenworp afstand.

Op loopafstand van Beauve zijn al diverse voorzieningen en winkels, zoals de Albert Heijn voor je dagelijkse boodschappen en bouwmarkt Praxis. En op een klein kwartiertje fietsen sta je in het gezellige Stadshart van Amstelveen of fiets je in 10 minuten naar het winkelcentrum van Westwijk. Uitgebreid winkelen, uit eten of een terrasje pakken of lekker sportief bezig zijn in de natuur, de tennis- en hockeyclub, een zwembad of de fitnessclub? Beauve heeft het allemaal. Wat een ideale centrale ligging!

Interesse?

Altijd al gedroomd van een ruime nieuwbouwwoning in een dorpse omgeving? En dan het liefst één met het Amsterdamse Bos en voorzieningen om de hoek? Dan staat jouw droomhuis misschien wel hier in Beauve! Bekijk het woningaanbod en meld je bij het woningtype van je voorkeur aan voor de projectfase. Dan houden wij je met de digitale nieuwsbrief op de hoogte van alle ontwikkelingen richting de start verkoop. 

Bekijk het woningaanbod
Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Ook dorps wonen met stadse voorzieningen? Bekijk de planning