Beauve fase 1 bijna uitverkocht

27 oktober '23

Dat we een maand na de toewijzing al zulk goed nieuws kunnen brengen gebeurt niet vaak. In project Beauve is in een maand tijd al 63% van de woningen verkocht. Daarnaast staan er nog 7 tekenafspraken en 6 opties. Met een beetje mazzel is Beauve binnenkort al uitverkocht. Dat betekent weer een stap dichter bij de bouw van dit prachtige project. Hoe nu verder?

Hoe nu verder?

In het contract dat de kopers tekenen staan een aantal voorwaarden opgenomen. Deze voorwaarden moeten vervuld worden voor dat het project gegund en gebouw kan worden. Een van de voorwaarden is de omgevingsvergunning en die is gelukkig al afgegeven. Daarnaast is er een voorverkoopeis van 70%. Zoals je hierboven kunt lezen lijkt dat op korte termijn haalbaar. Als laatste dient de grond bouwrijp te zijn zodat deze geleverd kan worden aan de kopers. Wanneer alle 3 de voorwaarden vervuld zijn kunnen de kopers naar de notaris en kan er gestart worden met de bouw. Op dit moment verwacht de aannemer in april 2024 te starten. Uiteraard worden de kopers geïnformeerd zodra ze naar de notaris kunnen.

Wonen met de natuur naast de deur

Beauve wordt een gevarieerde woonbuurt met een dorps karakter. Hier komen in totaal 52 royale eengezinswoningen in jaren 20- en 30-stijl in diverse typen. Fase 1 bestaat uit 35 eengezinswoningen en is nu in verkoop. De verkoop van fase 2 volgt later. Wil je een indruk krijgen van dit fraaie nieuwbouwproject, bekijk dan de video hieronder. 

Interesse?

Zie jij jezelf hier wel wonen? Meld je dan aan en ontvang het laatste nieuws. Er komt nog een fase aan! 

 

Woning kopen Hoe werkt dat eigenlijk?
Voorzieningen in de buurt? Lees er hier meer over