Beauve weer een stap verder in de planning

16 maart '23

We hebben goed nieuws. Het karakteristieke nieuwbouwproject Beauve in de Amstelveense wijk Bovenkerk is weer een stap verder in de planning. We brengen je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond de 52 royale eengezinswoningen in dorpse jaren 20- en 30-stijl. Herenhuis, 2 onder 1 kapwoning of royale hoek- of tussenwoning, staat jouw droomhuis erbij?

Meer inzicht in de planning

Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning zijn ingediend bij de gemeente voor beoordeling. Naar verwachting zal e.e.a. in april/mei door de gemeenteraad worden vastgesteld. Op basis van deze prognose verwachten wij eind tweede kwartaal van dit jaar met de eerste fase van het project, bestaande uit 34 woningen, in verkoop te gaan.

image alt

Staat jouw droomhuis in Bovenkerk Amstelveen?

De woningen in Beauve zijn onderverdeeld in 8 verschillende typen. Of je nu gecharmeerd bent van zo'n karakteristiek herenhuis met 6 slaapkamers of helemaal enthousiast wordt van een tussenwoning van 93 m2 en 3 slaapkamers. Voor iedereen is er een woning die aansluit bij zijn of haar woonwensen.

Droomhuis gevonden? Laat je gegevens achter bij jouw favoriete woningtype, dan houden wij je op de hoogte van alle verdere stappen richting de start verkoop.

Bekijk de woningen
Heb je een vraag? We helpen je graag verder
Woning kopen? Zó werkt het!