Maak kennis met de Interior Designer van Beauve

29 september '23

Het inrichten van een nieuwe woning is fantastisch, maar kan best een uitdaging zijn. Echter niet als je een woning in Beauve hebt gekocht. Voor dit prachtige nieuwbouwplan in Bovenkerk Amstelveen geeft Cor van der Horst, Interior Designer, alle kopers graag advies op het gebied van woondesign. Dát is nog eens ontspannen een woning kopen!

Hofleverancier met bijna 120 jaar ervaring

Logo Co van der Horst

Wij stellen graag aan je voor: Co van der Horst, een waar begrip in de designwereld. Deze doorgewinterde adviseur op het gebied van interieurdesign mag zichzelf Hofleverancier noemen en heeft klanten in binnen- én buitenland. Zij werken exclusief samen met prijswinnende

Bekijk de samenwerking van Co van der Horst en Beauve

ontwerpers en staan klaar om jou te adviseren bij de inrichting van jouw nieuwe droomwoning. Samen met de adviseurs van Co van der Horst creëer je tot in de kleinste details de gewenste sfeer. Volledig op maat, naar jouw persoonlijke smaak en wensen.

image alt

Professioneel interieuradvies cadeau

De adviseurs van Co van der Horst weten als geen ander dat het inrichten van een nieuwe woning best een uitdaging kan zijn. Om je te helpen bij het maken van belangrijke keuzes, kun jij als toekomstig bewoner van Beauve, kosteloos gebruikmaken van het professionele advies door Co van der Horst. Of het nu gaat om de inrichting van je woning, stoffering, óf allebei. Een dedicated interior designer staat voor je klaar!

image alt

Twee uur 'Interior Design Time' cadeau

Waar komt jouw favoriete kunststuk het mooiste tot zijn recht? Passen de kleuren, stoffen en het meubilair bij elkaar? Ja, het inrichten van een nieuwe woning kan best een uitdaging zijn. Om je hierbij te helpen krijg je als koper van een woning in Beauve 2 uur advies van een dedicated interior designer cadeau. Dit adviesgesprek kan plaatsvinden bij Co van der Horst in Amstelveen, bij de Molteni&C Flagship Store of Flexform Flagship Store in Amsterdam.

image alt

Inmeet service en stofferingsadvies cadeau

Co van der Horst heeft de meest uitgebreide hoogwaardige interieurtextiel collectie van Nederland, met gordijn- en meubelstoffen, zonwering, behang, tapijt, vloerkleden en verf. Heb je een woning gekocht in Beauve, dan krijg je een inmeetservice & stofferingsadvies cadeau bij Co van der Horst. Daar staat een adviseur klaar om je te helpen bij het kiezen en combineren van kleuren en materialen. De maatnemer verricht vervolgens kosteloos het meetwerk in jouw nieuwe woning in Beauve.

Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Wat en wanneer? Bekijk de planning