De verkoop van Beauve fase 2 is gestart

16 januari '24

Het is zover: de verkoop van de eerste 17 woningen in Beauve fase is gestart. Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat online bij het woningaanbod en in jouw account van Mijn Eigen Huis. Verkooptekeningen vind je bij het bouwnummer onder het woningaanbod en kun je downloaden. Samen met alle overige informatie staan ze ook bij de documenten in het Mijn Eigen Huis account. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons verkoopteam.

image alt

Geef nu je voorkeuren door

Wil jij graag wonen in Beauve fase 2? Geef bij het woningaanbod online je voorkeuren door voor maximaal 5 woningen. Daar vind je nu alle benodigde informatie om je keuze te kunnen maken zoals bijvoorbeeld de plattegronden, de optietekeningen, de meer- en minderwerkopties en de juridische documenten. Je hebt tot 22 januari 10.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. 

Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden.

Geef je voorkeuren door
image alt

Bekijk de woningen in 3D

Om je extra inzicht te geven in Beauve fase 2, hebben we voor deze fase een woonconfigurator voor je ontwikkeld. Dit geeft je de mogelijkheid om door de wijk te lopen en de woningen te bekijken. Ook van binnen! Je kunt jouw favoriete woning naar wens configureren en direct zien hoe de woning eruit komt te zien en wat de meerwerkkosten zijn. Handig! Lees snel verder. 

Naar de woonconfigurator
Woning kopen Hoe werkt dat eigenlijk?
Bekijk de woningen Een woning kopen in Beauve