Verkoopprocedure en makelaar

15 mei '23

Deze zomer start de verkoop van Beauve. Graag nemen wij jou mee in de verkoopprocedure en stellen we je voor aan de makelaar. Maar het begint met het krijgen van een optie. Daarvoor hanteren wij een transparante procedure die je nu al op onze website kunt lezen. Heb je een optie binnen Beauve dan kies jezelf hoe je jouw aankoopproces vervolgt: volledig online, bij de makelaar op kantoor of een combinatie ervan.

De toewijzing

Als de verkoop start heb je een bepaalde periode om jouw voorkeuren door te geven via Mijn Eigen Huis. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen.

Maak kennis met de makelaars van Beauve

Tegenwoordig kun je het hele aankoopproces van je nieuwbouwwoning digitaal doorlopen. Maar wat als je liever met een makelaar om tafel gaat? Dat is geen enkel probleem. Ludenhoff Makelaars en Brockhoff Makelaars staan voor je klaar. Heb je nu al een vraag voor ze over bijvoorbeeld het verkopen van je huidige woning? Neem dan ook gerust vrijblijvend contact op. 

image alt

Ludenhoff Makelaars

Contactgegevens
+31 (0)20-6459446
[email protected]
Amsterdamseweg 415, 1181 BP Amstelveen

image alt

Brockhoff Makelaars

Contactgegevens 
+31 (0)20 543 73 75
[email protected]
Keizer Karelweg 223, 1181 RC Amstelveen

Wanneer start de verkoop? Planning Beauve
Ook wonen in Beauve? Bekijk het aanbod