Kopers aan het woord: zij gingen je voor

6 november '23

Wonen in Beauve. Wie wil dat niet? Hier woon je met het Amsterdamse Bos én natuurgebied De Poel naast de deur. Wil je lekker een terrasje pakken of een boodschap doen, dan ligt Stadshart Amstelveen op steenworp afstand. Om daarna weer thuis te komen in een oase van rust. Hoe fijn is dat? Hier vind je elke dag weer de optimale balans tussen rust en reuring. Op dit moment zijn er al 30 woningen verkocht, 4 opties verstrekt en er is nog 1 woning vrij. En dat is niet voor niks, in dit artikel doen enthousiaste kopers hun verhaal. Waarom zij voor Beauve kiezen? Dat lees je in dit bericht.

image alt

Wietske en Lars zijn super blij

Wietske en Lars zijn super blij met hun nieuwe woning in Beauve! Het was voor hen belangrijk om in een energiezuinige woning te gaan wonen. Beauve voldeed aan al hun wensen op dat gebied. Naast het aspect duurzaamheid, zijn Wietske en Lars ook erg tevreden over de locatie van Beauve. De woonwijk ligt namelijk in Amstelveen, de stad waar ze allebei vandaan komen. Ze wonen nu al een aantal jaren in Uithoorn maar zijn blij dat ze straks weer terugkeren in hun vertrouwde omgeving.

image alt

Ook een expat-stel is zeer tevreden

Ook een expat-stel is zeer tevreden met hun keuze voor Beauve. Het stel was op zoek naar een ruimere woning met een tuin, omdat ze momenteel in een appartement in Amsterdam wonen. Ze zijn van plan om hun appartement zo snel mogelijk te verkopen, zodat hun kinderen al naar de internationale school kunnen in de buurt van hun nieuwe huis. Ze kunnen niet wachten om te verhuizen. Ze zijn blij dat hun kinderen in een veilige en rustige omgeving kunnen opgroeien, terwijl ze nog steeds dicht bij de stad zijn. De woonwijk heeft alles wat ze zochten en meer, en ze kijken uit naar de vele mooie jaren die ze in Beauve zullen doorbrengen.

image alt

Kopers keren terug naar Bovenkerk

In 2019 hebben deze kopers hun huidige woning verbouwd, maar willen toch liever terugkeren naar de Amstelveense wijk Bovenkerk. De man van het koppel is daar opgegroeid en heeft nog steeds veel familie in die buurt. Bovendien vind het stel het natuurlijk ook erg fijn dat de woning energiezuinig is en dat er veel ruimte is op de verdiepingen. De kers op de taart vinden ze het charmante torentje dat de woning uniek maakt.

Advies op het gebied van woondesign

Het inrichten van een nieuwe woning is fantastisch, maar kan best een uitdaging zijn. Echter niet als je een woning in Beauve hebt gekocht. Om je te helpen bij het maken van belangrijke keuzes, kun jij als toekomstig bewoner van Beauve, kosteloos gebruikmaken van het professionele advies door Co van der Horst. Of het nu gaat om de inrichting van je woning, stoffering, óf allebei. Een dedicated interior designer staat voor je klaar! Dát is nog eens ontspannen een woning kopen! 

Meer weten?
Woning kopen Hoe werkt dat eigenlijk?
Ook wonen in Beauve? Meld je aan voor de wachtlijst